Cursuri și evenimente

Evenimente viitoare

In curand ..

În perioada 03-09 Mai 2021 vă invităm la săptămâna sănătății mintale materne care are ca și scop creșterea nivelului de conștientizare asupra stării de bine psihice a mamelor.

În ce privește perioada de după naștere, ne orientăm o mare parte din atenție asupra ceea ce se întâmplă cu copilul nou născut. Găsim variate informații, cursuri, metode despre cum să răspundem cât mai bine nevoilor copiilor de a fi îngrijiți adecvat: hrană, somn, siguranță, iubire, apartenență, educație etc. și e minunat că avem acum acces la atâtea resurse in ce priveste cresterea copiilor noștri. Însă ceea ce rămâne oarecum într-un con de umbră este povestea mamei, nevoile ei biologice și emoționale unice din această perioadă, care par să fie prea des neglijate la nivel de familie și de societate. Mama nu este un rezervor inepuizabil de energie și dragoste, ea are la rândul ei nevoie să primească sprijin, îngrijire, afecțiune, dragoste. Prin urmare, este important să conștientizăm că starea de bine fizică și psihică a mamei este o necesitate absolută atât pentru ea însăși cât și pentru sănătatea și bunăstarea celor dragi.

Accesul la evenimentul online este GRATUIT, așadar, dacă aveți printre cunoștinte proaspete și viitoare mamici care ar putea beneficia de informare pe acest subiect, ne-am bucura să dați mai departe.

Tranziția la rolul de mamă

Newsletter

Doriti sa primiti noutati legate de activitatea noastra? Abonati-va la newsletter-ul nostru.
Toate drepturile rezervate Jurescu Erika Anna Cabinet Individual de Psihologie